• Menük

FONTOS TUDNIVALÓK

MAHART_PASSNAVE_logo_blue_crop.jpg

Különleges biztonsági szabályozások a MAHART PASSNAVE járatain!

Általános szabályok

-        Járataink befogadóképességét lecsökkentettük a biztonságos 1,5 m távolság biztosítása érdekében a következők szerint:

  • Duna Corso esetében                max. 70 fő
  • Dunakanyari kirándulóhajók      max. 125 fő

-        Beszállás előtt minden esetben testhőmérséklet ellenőrzést végzünk.

-        Beszállítás előtt minden esetben az összes hajó szigorú fertőtlenítési és takarítási folyamaton esik át, a fenti folyamat befejezése előtt a beszállítás nem engedélyezett.

-        A hajón tartózkodó összes utasnak, illetve a személyzet tagjainak (beleértve a vendéglátó személyzetet is) a hajóút alatt a maszk viselése kötelező! – amennyiben valaki nem rendelkezik maszkkal, az összes (nyitva tartó) pénztárunkban van vásárlási lehetőség, 500,- Ft/db áron.

-        A hajóra lépés előtt minden esetben az előre kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező. Fertőtlenítő adagoló minimum 3 helyen megtalálható a hajó fedélzetén.

-        A hajón nyomtatott szórólap, fedélzeti magazin, egyéb nyomtatott kiadvány nem található.

 

Menetjegy, részvételi jegy vásárlása

-        vásárolja meg jegyét biztonságosan on-line, sorbaállás nélkül, nyomtassa ki e-ticketjét (vagy mentse le telefonjára)

-        a pénztárban és a jegyautomatákban történő fizetéskor - lehetőség szerint – bankkártyát használjon. Itt is betartandó a biztonságos távolság a többi utastól.


Utazás alatt

-        Minden esetben tartsuk be a biztonságos távolságot a többi utastól, illetve a hajón szolgálatot teljesítő személyzet munkatársaitól.

-        Belépéskor és az utazás alatt is használják az előre telepített kézfertőtlenítőket

-        A Duna Corso városnéző sétahajón, - amennyiben lehetséges - használja a saját fülhallgatóját. Természetesen előre fertőtlenített fülhallgató is rendelkezésre áll.


Vigyázzunk egymásra!


info.jpg