• Menük

Bemutatkozunk

Tisztelt Hölgyem, Tisztelt Uram!

 


Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat.

A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. a legnagyobb múlttal rendelkező személyhajózási vállalkozás Magyarországon. A hazánkban több mint 120 éve létező vízi személyszállítás elsősorban a Dunára, mint nemzetközi vízi útra összpontosul. Cégünk 1994. január 1-jén alakult, mint a MAHART Magyar Hajózási Rt. 100%-os tulajdonú társasága. 2013 – tól cégünk többségi tulajdonosa a Magyar Állam.

 

Az elmúlt évtized egyértelműen bizonyította, hogy bár szolgáltatásaink a hajókhoz kötődnek, tevékenységünk mára már nem merül ki a klasszikus értelemben vett hajózásban, illetve vízi személyszállításban, hanem az idegenforgalmi, turisztikai piac európai szintű kiszolgálását jelenti a vízen. Több száz közintézmény, vállalat, magánszemély és közel 400.000 utas, illetve vendég tartozik megrendelőink, ügyfeleink, partnereink körébe. Célunk a hazai utazóközönség és a hazánkba látogató vendégek igényeinek maximális kiszolgálása. Szolgáltatási palettánk klasszikus folyami személyhajókkal és szárnyashajókkal végzett folyami személyszállításból, hajós rendezvények szervezéséből, számos dunai kikötő üzemeltetéséből, valamint a MAHART Tours Utazási Iroda tevékenységéből áll össze.

 

Reflektálva a megváltozott utazási szokásokra, az elmúlt két évben gyökeresen megreformáltuk menetrendünket. Elindítottuk a Dunakanyari Körjáratokat, melyek gyakori indulással, változatos megállókkal és kedvező jegyárakkal szolgálják a Dunakanyarba látogatók rekreációját.

A hazai és a hazánkba látogató vendégek körében nagy népszerűségnek örvendő Duna Corso városnéző sétahajó újonnan fejlesztett audio guide rendszert kapott, mellyel a hajós városnézés élménye még teljesebbé válik. Cégünk tevékenységének meghatározó üzletága a szárnyashajókkal végzett menetrendi és charterhajózás, amely mellett töretlen népszerűségnek örvendenek a belföldi és nemzetközi szárnyashajós programjáratok is. Dinamikusan fejlődő tevékenységünk a hagyományos hajókkal bonyolított charterhajózás és hajósrendezvény-szervezés.


Bármely járatunkra vagy szolgáltatásunkra esik is választása, munkatársaink hosszú évek tapasztalatával segítik az utazás megvalósulását.

Utazzanak velünk, várjuk Önöket a fedélzeten!

 

Spányik Gábor
ügyvezető


 


MAHART_PASSNAVE_logo_blue_crop.jpg