• Menük

Esküvőszervezés

menyasszony1111.jpg
Igen, a Duna hullámain ringatózva...

 

A MAHART PassNave Személyhajózási Kft., mint Magyarország legnagyobb, több mint 100 éves múlttal rendelkező hajózási vállalkozása a népszerű dunakanyari kirándulások és a változatos programot kínáló rendezvényhajók mellett évtizedek óta szervezi a céghez forduló, különleges élményre vágyó házasulandó  párok esküvőjét.

 

Nem okozhat többé fejtörést a tökéletes esküvői vacsora helyszínének kiválasztása. Hogy emlékezetes és kellemes élmények fűződjenek az esküvő napjához, a MAHART PassNave egyedi helyszínbiztosítási lehetőségű szárnyas- és különböző méretű és befogadó képességű rendezvényhajóin a házasulandó párok, és vendégeik számára magas színvonalú gasztronómiai felkészültségével és a rendezvények által igényelt egyéb speciális szolgáltatásokkal felejthetetlen élményt nyújt.

 

     eskuvo_adri_istvan_0070.jpg   eskuvo_adri_istvan_0942.jpg   eskuvo_adri_istvan_0767.jpg

Fotók: Vona Timi - naszvilag.hu

A Duna közepén ringatózó hajó körülölelve a megvilágított éjszakai Budapest vagy a Dunakanyar panorámájával egész életre szóló emlékkel gazdagíthatja életük egyik legfontosabb eseményét.

 

A MAHART PassNave által, az elmúlt évek során lebonyolított számos rendezvény révén szerzett tapasztalat, garantálja a tökéletes esküvő megszervezését. A hajókon igénytől függően lehetőség van ültetett-, svédasztalos- és állófogadások, valamint koktél-partyk megrendezésére. Az alkalomnak és a házasulandó pár igényeinek megfelelően, a különlegesen feldíszített és kialakított fedélzet tökéletes helyszíne lehet akár egy 250 fős nagy esküvő megszervezésének is. A 20-50 fős kishajók pedig, meghittebb, családiasabb összejövetelek megtartására alkalmasak.

 

budapestbelsőF1.jpgtáncsicsbelsőE1.jpgBudapestbelsőesküvő.jpg

 

Rendezvényszervező kollégáink sok év tapasztalatával nyújtanak segítséget a nagy nap megszervezésében., figyelembe véve a változatos és egyedi igényeket elmondhatjuk, a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. „minden alkalomnak megadja a módját”!

 

15037471091_ca1f00451e_k.jpg14858693627_57f8dfee95_k.jpg14984133088_50bc4d2d18_k.jpg

 

Amiben segíteni tudunk a tökéletes esküvő megszervezéséhez:

  • transzfer szárnyashajóval a Dunakanyarba
  • lehetőség a polgári szertartás megtartására a hajón
  • nászút Bécsbe vagy Pozsonyba szárnyashajóval
  • nászút dunai szállodahajón
  • nászút tengeri üdülőhajónTelefon: +36 1 48404016 (Tauber Éva)
E-mail: ertekesites@mahartpassnave.hu

 

A szezonközi ár-, és menetrendváltozás jogát fenntartjuk!


MAHART_PASSNAVE_logo_blue_crop.jpg

 

Általános szerződési és utazási feltételek